Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ В РАМКАХ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

24 травня 2024 року в рамках академічної мобільності студентів спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика), на підставі угоди про співпрацю між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», було проведено відкрите бінарне заняття з навчальної дисципліни «Методика навчання фізики».

 

 

Заняття  проводили: Оксана ГНАТЮК кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук та Вікторія БУЗЬКО кандидат педагогічних наук, вчитель фізики комунального закладу «Ліцей «Максимум» Кропивницької міської ради».

 

 

Під час заняття обговорювалися можливості професійного розвитку для освітян, студентів та учнів закладів загальної середньої освіти разом з МАН України. Вікторія Бузько поділилася власним досвідом участі в проєкті від МАН України, завдяки якому вона стала учасницею поїздки до ЦЕРН (європейська дослідницька організація з фізики елементарних частинок). Вікторія Леонідівна також продемонструвала навчальні проєкти учнів ліцею на тему “Фізика і екологія” для 9 класу. Особливу увагу привернула її розповідь про створення проєктів з використанням сучасних онлайн платформ та інтерактивних підручників.

 

 

 

 

По завершенню заняття учасники жваво обговорювали представлений матеріал.

Ви тут: Головна Новини та події БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ В РАМКАХ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ