Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

КРУГЛИЙ СТІЛ «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»

30 квітня 2024 року на базі факультету фізики, математики та інформатики відбувся круглий стіл на тему:«З Україною в серці».

Метою заходу було виховання молоді в дусі патріотизму, любові та поваги до своєї держави, що є першочерговим завданням освітян на шляху до Перемоги.

 

 

 

Захід відбувся у змішаному режимі з використанням платформи Google Meet. В роботі круглого столу взяли: Сергій БІДНЯЧУК – колишній командир третьої стрілецької роти 160-го батальйону 118 бригади територіальної оборони України, викладачі та здобувачівищої освіти, а також представники громадської організацій «Уманський міськрайонний центр «До Перемоги»».

 

 

Особливо цікавими для присутніх були: виступ Вікторії ВАСИЛЕНКО, заступника голови громадської організацій «Уманський міськрайонний центр «До Перемоги», яка розповіла про нелегкий волонтерський рух та спільну роботу з військовими, а також розповідь Сергія БІДНЯЧУКА, яка супроводжувалася читанням його віршів. Кожен прочитаний вірш здатний був зачепити за душу. Вражаючою була також реакція на вірш дружини побратима Сергія, яка прочитала повідомлення від чоловіка. Учасники події висловили свою вдячність Сергію Біднячуку за мужність, виявлену в зоні бойових дій.

 

 

 

Також в рамках заходу було проведено патріотичну лотерею, кошти від якої були передані громадській організації «Уманський міськрайонний центр «До Перемоги».

 

Ви тут: Головна Новини та події КРУГЛИЙ СТІЛ «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»