Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

МАЙСТЕР-КЛАС «ВИКОРИСТАННЯ STEM-ПРИЛАДІВ ТА ІНТЕРАКТИВНИХ СИМУЛЯТОРІВ PHET SIMYLATIONS ПІД ЧАС ОЧНИХ ТА ДИСТАНЦІЙНИХ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ФІЗИКИ»

06 березня 2024 року відбувся майстер-клас «Використання STEM-приладів та інтерактивних симуляторів Phet Simylations під час очних та дистанційних лабораторних робіт з фізики»  вчителя фізики Уманської гімназії №11 Олександри Анциферової.

 

 

 У роботі майстер-класу взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук і здобувачі вищої освіти освітньо-професійних програм спеціальностей 014.08 Середня освіта (Фізика та астрономія), 014.15 Середня освіта (Природничі науки) ОС «Молодший бакалавр», «Бакалавр»,  «Магістр».

 

 

 

 

 

Вчитель поділилася досвідом роботи: коротко зупинилася на методичних кроках мотивації навчальної діяльності на уроках фізики з використанням STEM-приладів та інтерактивних симуляторів Phet Simylations під час очних та дистанційної форм організації освітнього процесу, презентувала авторські дидактичні матеріали.  Учасники майстер-класу взяли активну участь у практичній частині, під час якої учасникам було запропоновано ряд цікавих експериментальних задач.

Олександра Геннадіївна поділась досвідом підготовки і участі у конкурсі «Вчитель року». Ознайомила учасників майстер-класу із етапами і завданнями конкурсу.

 

 

 

По завершенні майстер-класу учасники не лише дізналися про використання STEM-приладів та інтерактивних симуляторів Phet Simylations під час очних та дистанційних лабораторних робіт з фізики, але й отримали практичні навички.

 

 

Загалом майстер-клас пройшов у дружній атмосфері співпраці та взаєморозуміння, а організатори отримали від учасників схвальні та позитивні відгуки.

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події МАЙСТЕР-КЛАС «ВИКОРИСТАННЯ STEM-ПРИЛАДІВ ТА ІНТЕРАКТИВНИХ СИМУЛЯТОРІВ PHET SIMYLATIONS ПІД ЧАС ОЧНИХ ТА ДИСТАНЦІЙНИХ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ З ФІЗИКИ»