Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗУСТРІЧІ З ПОТЕНЦІЙНИМИ ПАРТНЕРАМИ УНІВЕРСИТЕТУ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ГРАНТОВИХ ПРОЄКТІВ

Протягом лютого-березня 2023 року відбулося ряд робочих зустрічей представників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з потенційними партнерами з організацій та закладів освіти Європейського Союзу щодо реалізації грантового проєкту програми Еразмус+ та подання заявок за напрямком КА2: Співпраця між організаціями та установами.

Від нашого університету на зустрічі були присутні: проректор з наукової роботи Тетяна ГОДОВАНЮК, декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна МАХОМЕТА, начальник відділу міжнародних зв’язків Катерина ІЛЬНІЦЬКА, доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Оксана ГНАТЮК та доцент кафедри вищої математики та методики навчання математики Ірина ТЯГАЙ.

Серед закордонних представників на зустрічах були присутні: президент асоціації «Говорити без слів» - ISAAC Агнешка ПІЛЬХ та доктор хаб. Люблінського університету Марії Кюрі-Склодовської (UMCS) Анна ПРОКОПЯК (Республіки Польща),  професор кафедри теорії, епістемології та методології якісних досліджень Департаменту освіти з особливими потребами Університету Осло Лука ТАТЕО та представник організації ECIO Аніек ЛУЙТ (Норвегія), професори Стокгольмського університету Виланд ВЕРМКЕ та Андерс ГУСТАВССОН (Швеція).

Представники обох сторін обговорили актуальні питання щодо підготовки до реалізації грантового проєкту, його основні етапи та формування аплікаційної форми.

Синхронний переклад під час зустрічей здійснювали: старший викладач кафедри англійської мови та методики її навчання Олександр КОВАЛЕНКО та  провідний фахівець Польського культурно-освітнього центру Антон ТЕРЕЩУК.

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ЗУСТРІЧІ З ПОТЕНЦІЙНИМИ ПАРТНЕРАМИ УНІВЕРСИТЕТУ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ГРАНТОВИХ ПРОЄКТІВ