Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПРОВЕДЕНО БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ФІЗИКИ»

30 травня 2023 року кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Мариною ДЕКАРЧУК та учителем фізики вищої кваліфікаційної категорії Уманської гімназії №4 Уманської міської ради Черкаської області Ольгою ШЕВЧУК для студентів 34 і 34а групи ОПП «Середня освіта (Природничі науки)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти проведено бінарне заняття з дисципліни «Методика навчання фізики».

Під час практичного заняття на тему «Методика і техніка фізичного експерименту» здобувачі вищої освіти ознайомились із можливостями методика і техніка фізичного експерименту в закладах загальної середньої освіти. На занятті були присутні учні гімназії. На прикладі роботи вчителя із учнями під час уроку було можливості реалізації методики і техніка фізичного експерименту як засобу формування цілісності знань і вмінь з фізики у процесі навчання в ЗЗСО. Цікавим був спостерігати як учні працюють із обладнанням.

Марина ДЕКАРЧУК зі здобувачами вищої освіти проаналізували етапи лабораторної роботи, відповіді учнів їх дії застосування вчителем  індивідуального та диференційованого підходу.

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПРОВЕДЕНО БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ФІЗИКИ»