Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ФУНКЦІЙ НАВЧАЛЬНОГО ФІЗИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ ШКІЛЬНОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ

 

 

Шановні колеги!

26 квітня 2023 року розпочинає роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ФУНКЦІЙ НАВЧАЛЬНОГО ФІЗИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ ШКІЛЬНОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ»

 

НАУКОВА ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ:

  • Проблеми формування експериментально-практичної частини змісту шкільної природничої освіти на засадах інтегративного підходу.
  • Формування експериментально-практичної діяльності учнів в процесі вивчення дисциплін природничої освітньої галузі на засадах педагогічної інтеграції та в умовах впровадження інноваційних педагогічних технологій.
  • Підготовка майбутніх учителів природничих наук до реалізації експериментально-практичної частини змісту шкільної природничої освіти на засадах Нової української школи.
  • Навчальний фізичний експеримент як засіб поєднання природничо-наукової і гуманітарної складових освіти (контент: формування ключових компетентностей у їх взаємозв’язку та цілісності та інше).

 

26 квітня 2023 року

10.00 – 10.30

Вхід у систему (https://meet.google.com/nqt-odfk-qdq)

10.30 – 11.00

Відкриття конференції

11.00 –12.00

Пленарне засідання

12.00 – 12.30

Перерва

12.30 – 16.00

Секційні засідання

27 квітня 2023 року

11.00 – 12.00

Підведення підсумків. Закриття конференції

Ви тут: Головна Новини та події ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ ФУНКЦІЙ НАВЧАЛЬНОГО ФІЗИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ ШКІЛЬНОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ