Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ АВІАЦІЇ ТА КОСМОНАВТИКИ. АСТРОНОМІЧНИЙ БРЕЙН-РИНГ.

До дня Всесвітньої авіації та космонавтики на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся Астрономічний брейн-ринг. Перед початком змагань, з вітальним словом до студентів звернувся доктор педагогічних наук, професор, завідувач освітньо-просвітницького центру «Людина і Всесвіт» Ігор ТКАЧЕНКО та розповів історичні факти про цей всесвітньо визнаний день. 

У брейн-ринзі взяли участь студенти-першокурсники, які об’єдналися в  дві команди: «Зірочки» (Діана БІЛАН, Сергій КУЛІШ, Анна БАЙДА, Олег СЕМЕНЮК) та «Стожари» (Богдана СЕМКО, Дмитро ПІДОПРИГОРА, Марина МАНЗЮК, Анастасія ГРУШОВА). Астрономічний брейн-ринг складався з чотирьох етапів, на кожному з яких були завдання різного типу на астрономічну тематику.

Для об’єктивного оцінювання було обрано журі у такому складі: викладач кафедри інформатики і ІКТ  Максим КОВТАНЮК, викладач-стажист кафедри інформатики і ІКТ  Любов ТІТОВА та активіст студради, студент ІІІ курсу Владислав ЯМКОВЕНКО.

У запеклому інтелектуальному двобої з невеликим відривом перемогла команда «ЗІРОЧКИ». По завершенню брейн-рингу команди були нагороджені дипломами. Учасники та всі присутні отримали масу задоволення та незабутні враження.

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ АВІАЦІЇ ТА КОСМОНАВТИКИ. АСТРОНОМІЧНИЙ БРЕЙН-РИНГ.