Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗУСТРІЧ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА. ІНФОРМАТИКА) З ГАРАНТОМ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ

31 жовтня 2022 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми Середня освіта (Фізика. Інформатика) Сергія Терещука, д.п.н., професора кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014.15 Середня освіта (Фізика. Інформатика) бакалаврського рівня вищої освіти, які навчаються на першому курсі. Зустріч відбулася у дистанційному режимі за допомогою Google Meet.

 

 

Гарант в доступній формі розповів першокурсникам про освітню програму Середня освіта (Фізика. Інформатика). Продемонстрував сайт кафедри з посиланнями на освітню програму для її завантаження. Детально висвітлив зміст освітньої програми, наголосив на що слід студентам звернути увагу та яка інформація може стати їм корисною під час навчання.  Гарант ознайомив здобувачів вищої освіти із наступними ключовими принципами та поняттями освітньої програми: системність, науковість, модульність, студентоцентрованість, інноваційність та інтегрованість освіти і науки, силабус, стейкхолдер та ін.

 

 

 

Гарант наголосив, що студенти можуть активно долучатися до обговорення освітньої програми, заповнивши відповідну форму на сайті факультету.

Загалом, зустріч відбулася в дружній атмосфері співпраці та взаєморозуміння. Усі учасники зустрічі мали змогу поставити запитання Сергію Івановичу та отримати вичерпні відповіді.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ЗУСТРІЧ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА. ІНФОРМАТИКА) З ГАРАНТОМ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ