Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

НАСТАНОВЧА НАРАДА ЗІ СТУДЕНТАМИ ІІ КУРСУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

03 жовтня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики  відбулася настановча нарада для студентів ІІ курсу ОС «магістр» заочної форми навчання. Декан факультету кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета, привітавши учасників зустрічі із початком заліково-екзаменаційної сесії, повідомила, що у зв’язку із продовження строку дії воєнного стану в Україні заліково-екзаменаційна сесія проходитиме в дистанційному режимі. Крім того, декан факультету ознайомила студентів із освітніми компонентами, які виносяться на заліково-екзаменаційну сесію, та термінами здачі форм контролю.

Декан наголосила, що заняття та контрольні заходи відбуватимуться як в синхронному так і у асинхронному режимах в залежності від технічних можливостей студентів, тобто ті здобувачі вищої освіти, які мають можливість навчатися у синхронному режимі, за відсутності повітряної тривоги навчатимуться згідно визначеного розкладу за допомогою платформи Google Meet, а для тих студентів, які не мають такої можливості – завдання та інструкції, щодо їх виконання, розміщуватимуться в інформаційно-освітньому середовищі Moodle. В ході наради виступила також заступник декана з навчальної роботи кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Тягай,  яка ознайомила здобувачів освіти із розкладом занять дисциплін, що виносяться на заліково-екзаменаційну сесію.

Загалом зустріч пройшла в невимушеній дружній атмосфері, співпраці та взаєморозуміння. Бажаємо нашим студентам мирного неба, міцного здоров’я та творчої реалізації в освітній діяльності!

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА НАРАДА ЗІ СТУДЕНТАМИ ІІ КУРСУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»