Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ (ПРЕДМЕТНОЇ) ПРАКТИКИ

7 квітня 2022 року на факультеті фізики, математики та інформатики на базі платформи Google Meet для здобувачів вищої освіти ІІ та ІІІ курсів ОП Середня освіта (Природничі науки) було проведено чергову настановчу конференцію з питань їх практичної підготовки.

Зі вступним словом до учасників конференції звернулась декан факультету, доцент Тетяна Махомета, яка наголосила на важливості практичної підготовки здобувачів освіти навіть у нинішніх складних умовах. Адже, незважаючи на запровадження воєнного стану на території України, мета освітньої галузі залишається незмінною і полягає у неперервній якісній підготовці здобувачів вищої освіти, виховання стійкого інтересу до професії вчителя, виробленні творчого підходу до педагогічної діяльності.

 

 

У ході проведення заходу заступник декана з педагогічної практики Дарія Возносименкорозповіла студентам про особливості навчальної (предметної) практики в умовах її дистанційного проведення та наголосила на необхідності вчасного виконання усіх запланованих завдань.

 

 

Керівник з практики Катерина Ільніцька озвучила мету, основні аспекти організації та проведення навчальної (предметної) практики в дистанційному режимі та акцентувала увагу присутніх на тих завданнях, які поставлені програмою практики, ознайомила з вимогами до оформлення звітної документації і критеріями оцінювання.

 

 

 

Наприкінці зустрічі декан факультету Тетяна Махомета побажала здобувачам освіти професійних успіхів, приємних вражень від практичної підготовки, миру та терпіння!

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ (ПРЕДМЕТНОЇ) ПРАКТИКИ