Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «БЕЗПЕКА ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА»

22 лютого 2022 року на кафедрі фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук відбувся онлайн-семінар «Безпека освітнього середовища».
У заході взяли участь студенти 1-4 курсів освітніх ступенів «молодший бакалавр», «бакалавр», «магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Середня освіта (Фізика)», «Середня освіта (Фізика. Математика)», «Середня освіта (Фізика. Інформатика)» та «Середня освіта (Природничі науки)».

Під час виступу канд. фіз.-мат. наук, доцент кафедри Юлія Решітник відзначила, що безпечне освітнє середовище в будь-якому закладі освіти має забезпечувати безпечні умови навчання та праці; комфортну міжособистісну взаємодію; дотримання прав і норм фізичної, психологічної, інформаційної та соціальної безпеки кожного учасника освітнього процесу; відсутність будь-яких проявів насильства та наявність достатніх ресурсів для їх запобігання.

 

Про заходи пожежної безпеки в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини та алгоритм дій під час виникнення пожежі зі здобувачами вищої освіти говорила канд. пед. наук, старший викладач кафедри Катерина Ільніцька.

 

Із заходами безпеки та можливими ризиками виникнення надзвичайних ситуацій, терористичних актів, диверсій, мінування студентів ознайомили старший викладач Сергій Декарчук та викладач Олександр Підгорний.

 

 

 

 

Питання, що підлягали розгляду на семінарі знайшли відгук серед аудиторії, що свідчить про їх актуальність та перспективність.

Ви тут: Головна Новини та події ОНЛАЙН-СЕМІНАР «БЕЗПЕКА ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА»