Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПРОВЕДЕННЯ І ТУРУ КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Відповідно до Наказу ректора «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей» на факультеті фізики, математики та інформатики було здійснено відбір кращих наукових робіт студентів зі спеціальностей факультету.  

 Відповідно до Наказу ректора «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей» на факультеті фізики, математики та інформатики було здійснено відбір кращих наукових робіт студентів зі спеціальностей факультету. Переможцями І туру конкурсу оголошено наступних студентів та їх роботи:

014.08 Середня освіта (Фізика)

Максюта Д.І., 152 гр., тема наукової роботи: «Модель зрушення міжфазної тріщини з контактуючими берегами від кутової точки ламаної межі розділу», науковий керівник: Дудик М.В.

Січкар А.А., 151 гр., тема наукової роботи: «Використання інноваційних технологій навчання для формування дослідницьких вмінь учнів», науковий керівник: Решітник Ю.В.

Левчук М.М., 41 гр., тема наукової роботи: «Формування наукового світогляду учнів на основі уявлень про наукову картину світу у процесі вивчення фізики у закладах загальної середньої освіти», науковий керівник: Краснобокий Ю.М.

Кучеренко М.І., 152 гр., тема наукової роботи: «Розвиток конструкторського мислення учнів на уроках фізики в основній школі, науковий керівник: Декарчук С.О.

014.15 Середня освіта (Природничі науки)

Кичак І.І., з-164мп, тема наукової роботи: «Використання інноваційних технологій при вивченні природничих наук», науковий керівник: Ільніцька К.С.

Гребініченко Д.І., 155 гр., тема наукової роботи: «Реалізація діяльнісного підходу на лабораторно-практичних заняттях з дисциплін природничо-наукового спрямування», науковий керівник: Ткаченко І.А.

Гром І.С., Лейбенко П.С., 34 гр., 44гр., тема наукової роботи: «Вивчення природничих наук засобами STEM-освіти», науковий керівник: Терещук С.І.

 

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів у відборі на ІІ тур Конкурсу.

Ви тут: Головна Новини та події ПРОВЕДЕННЯ І ТУРУ КОНКУРСУ НАУКОВИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ