Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ВЕБІНАР ПРО ГРАНТОВУ ПІДТРИМКУ ТА СПІВПРАЦЮ В WEB OF SCIENCE ТА INCITES

13 січня 2022 року викладачі кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук взяли участь у вебінарі компанії Clarivate «Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites».

Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу є на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати.

Головним доповідачем вебінару виступила консультант з регіональних рішень  Clarivate Ірина Тихонкова, яка розповіла про те, як шукати і здійснювати аналіз здобутків інших установ засобами платформи Web of Science, визначати лідерів та знайти їхні контакти. Зокрема, учасники вебінару побачили як представлена інформація про грантову підтримку на платформі, як можна проаналізувати співпраці, з якими установами співпрацюють і чому ця співпраця виявилась ефективною.

По завершенню вебінару Ірина Тихонкова дала відповіді на запитання учасників вебінару. Кожен учасник вебінару отримав сертифікат участі.

З матеріалами вебінару можна ознайомитись тут.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ВЕБІНАР ПРО ГРАНТОВУ ПІДТРИМКУ ТА СПІВПРАЦЮ В WEB OF SCIENCE ТА INCITES