Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОЇ (ПРЕДМЕТНОЇ) ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ IV КУРСУ

З 11 по 22 жовтня та з 22 листопада по 3 грудня  2021 року здобувачі вищої освіти IV курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Фізика. Математика) проходили навчальну (предметну) практику на базі факультету фізики математики та інформатики.

Під час практики студенти 41,41і груп перевіряли на дослідах фізичні закономірності та наслідки з них, а також знайомилися з принципом дії та будовою основних електровимірювальних приладів і найважливішими методами фізичного експерименту.

 

 

 

 

 

Першочерговим завданням практики було ознайомлення студентів з сучасними методами вимірювання фізичних величин, дослідженнями фізичних процесів і явищ, формування навичок експериментальної роботи в умовах реальних та віртуальних фізичних лабораторій, використанням сучасних педагогічних технологій для реалізації науково-дослідницької роботи

Даний вид практики викликав зацікавленість у студентів до професії та формування творчого ставлення до майбутньої професійної діяльності.

Ви тут: Головна Новини та події ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОЇ (ПРЕДМЕТНОЇ) ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ IV КУРСУ