Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Вітаємо студентку освітньо-професійної програми «Середня освіта (Природничі науки)» початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти Анну Глушко з перемогою у Міжнародному інклюзивному конкурсі для школярів та студентів «ТОЧКИ ДОТИКУ-2021» (номінація «Інклюзія: інновації та впровадження») та отриманням гранту на зйомку документального фільму про проєкт «Використання мобільного додатку Digital Inclusion у спілкуванні з учнями інклюзивного класу». Окрема подяка та вітання науковому керівнику: кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Оксані Гнатюк.

 

 

 

PS. Основна мета Конкурсу - виявлення, популяризація та активізація інклюзивних ініціатив, автентичних активностей, безумовних стосунків школярів та студентів з дітьми/особами із особливими освітніми потребами.

 

 

 

 

Засновниками, організаторами і партнерами Конкурсу стала громадська організація «Inclusive Space. Ukraine Community» (Україна, Чернівці) та некомерційна організація «Inclusive Practices» (Грузія, Уреки). Конкурс проводився за підтримки International Association for Community Development (IACD) – глобальної міжнародної мережі, акредитованої ООН.

#inclusivespace #inclusivepractices #Точкидотику2021

Ви тут: Головна Новини та події ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!