Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ GOOGLE ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

З 4 по 17 жовтня викладачі кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук: Катерина Ільніцька, Юлія Решітник, Юрій Краснобокий, Сергій Терещук проходили курси «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти». Організатором курсу вчергове виступило Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна, а безпосереднє навчання здійснювалося тренерами Академії цифрового розвитку.

Учасники онлайн-курсу мали змогу фахово зростати, вправлятися методиками дистанційного навчання, розширити можливості використання цифрових інструментів для підвищення ефективності освітнього процесу.

Програма курсу охоплювала наступні теми:

– організація ефективної взаємодії між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google;

– особливості та переваги Google Workspace for Education;

– робота з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою;

– створення та підтримка персонального інформаційного середовища викладача закладу вищої освіти, фахової передвищої освіти.

Вкрай позитивною складовою онлайн-курсу була можливість вибору роботи з комп’ютера/ноутбука чи телефона/планшета. А командна робота, організація ефективної взаємодії між слухачами та тренерами є прикладом та взірцем, як працювати в подальшому викладачам ЗВО з учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google.

Завершився навчальний курс виконанням підсумкового тесту, а для тих учасників, хто опанував не менше 80% матеріалу – видачею відповідних сертифікатів.

Вітаємо учасників курсів!

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ GOOGLE ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ