Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

Відкрите заняття з дисципліни «Загальна фізика» на платформі Google Meet

Технології дистанційного навчання дозволяють продовжувати освітній процес у період коронавірусного карантину. А відкриті заняття, проведені у такій формі, вже не є новинкою.

 

 

Так, згідно графіку проведення відкритих занять кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук 25 листопада 2020 року доцентом КРАСНОБОКИМ Ю.М. було проведено відкрите лекційне заняття з курсу «Механіка» для студентів І курсу бакалаврату, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Фізика)» заочної форми навчання.

 

 

Заняття було проведено за допомогою відеоконференцзв’язку в онлайн-режимі з використанням дистанційних технологій: платформи Google Hangouts Meet та додатку Jamboard на високому науково-методичному рівні.

Присутні на відкритому занятті викладачі кафедри І. А. Ткаченко, Ю. В. Решітник, К. С. Ільніцька, О. В. Підгорний та лаборанти М. В. Воловодовський, Р. І. Гринюк відзначили високу методичну майстерність викладання матеріалу, що є необхідною умовою за підготовки майбутніх учителів зі спеціальності «Фізика» в онлайн-режимі.

 

 

Не можна не відзначити і того, що досвідчені викладачі не лише крокують в ногу із часом, використовуючи інноваційні технології навчання, а й слугують взірцем для молодих викладачів кафедри!

Ви тут: Головна Новини та події Відкрите заняття з дисципліни «Загальна фізика» на платформі Google Meet