Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

УЧАСТЬ У РОБОТІ ПРАКТИЧНОГО ВЕБІНАРУ «АДАПТАЦІЯ, КОРЕКЦІЯ І ВІДНОВЛЕННЯ ДІТЕЙ З РСА»

Голова громадської організації «Світ компетенцій», доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Оксана Гнатюк взяла участь у роботі практичного вебінару «Адаптація, корекція і відновлення дітей з РСА».

 

 

Упродовж двох днів розглядалися дуже важливі питання адаптації, корекції та відновлення дітей з РСА. Цікавою була інформація про сенсомоторну інтеграцію та методи балансування сенсомоторних систем розвитку дитини у всіх сферах розвитку дитини (спікер: Dr. Inna Olshansky, OTD OTR/L), власний життєвий досвід сенсомоторного розвитку (спікер: Dr. Stephen Shore), про те, як звертати увагу на здібності й інтереси дітей та розвивати їх далі у всіх життєвих аспектах.

Dr. Stephen Shore поділився з учасникам практичного вебінару досвідом роботи зі студентами коледжу в спектрі аутизму.

Спікери представили вправи, за допомогою яких учасники отримали уявлення про те, як сенсомоторне перевантаження відчувається людиною в спектрі аутизму та практичні заняття і рекомендації (для дому та школи) відповідно до специфіки дитини в спектрі аутизму.

Також учасники змогли отримати відповіді на питання, які у них виникли під час практичного семінару. Для кращого сприйняття інформації учасникам було надано можливість доступу до запису вебінару ще протягом одного місяця – за що окрема подяка.

Ви тут: Головна Новини та події УЧАСТЬ У РОБОТІ ПРАКТИЧНОГО ВЕБІНАРУ «АДАПТАЦІЯ, КОРЕКЦІЯ І ВІДНОВЛЕННЯ ДІТЕЙ З РСА»