Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОПП ПЕРШОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ "СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ПРИРОДНИЧІ НАУКИ)"

22 жовтня 2020 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбулась відео конференція «Знайомство з освітньою програмою» засобами Google Meet.

 

 

 

У конференції взяли участь декан факультету фізики, математики та інформатики кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета, заступник декана з навчальної роботи кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Тягай, гарант освітньої програми, кандидат педагогічних наук, доцент Марина Декарчук, і здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Середня освіта (Природничі науки).

 

 

Конференцію відкрила декан факультету Тетяна Махомета, яка визначила загальні цілі цієї відеоконференції: ознайомлення добувачів вищої освіти з новими підходами в системі вищої освіти та змінами, обумовленими цими підходами. Заступник декана з навчальної роботи Ірина Тягай розповіла про особливості навчального процесу на факультеті в сучасних умовах.  Марина Декарчук ознайомила присутніх з цілями освітньо-професійної програми Середня освіта (Природничі науки), дав загальну характеристику програми, її змісту, виклав інформацію про компетентності, які набувають студенти в процесі оволодіння програмою. Марина Декарчук наголосила, що освітня програма є документом, який повинен враховувати вимоги часу і потреби ринку праці та запросила студентів долучатися до внесення змін в освітню програму шляхом внесення ними пропозицій, зауважень, побажань. В ході обговорення освітньої програми були дані відповіді на поставлені питання і прийнято рішення про створення нової спільноти у Viber у яку ввійдуть студенти і випускники ОП, розробники і викладачі які забезпечують виконання даної ОП.

Ви тут: Головна Новини та події ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОПП ПЕРШОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ "СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ПРИРОДНИЧІ НАУКИ)"