Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗУСТРІЧ З ГАРАНТОМ ОПП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ДОЦ. КРАСНОБОКИМ Ю.М.

9 жовтня 2020 р. відбулася зустріч-нарада гаранта ОПП Середня освіта (Фізика) доц. Краснобокого Ю.М. з іноземними студентами факультету фізики, математики та інформатики.

Зустріч-нарада була присвячена ознайомленню студентів з призначенням, структурою та змістом ОПП.

 

 

У зустрічі взяли участь: декан факультету Махомета Т.М., заступник декана Тягай І.М., викладачі кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Ткаченко І.А, Декарчук М.В., Решітник Ю.В., Ільніцька К.С., Підгорний О.В..

Зустріч відкрила декан факультету Махомета Т.М.. Вона наголосила, що ОПП є важливим нормативним документом, який визначає стратегію освітньої траєкторії студента, і яким передбачається перелік обов’язкових компетентностей і результатів навчання, що їх мають набути студенти протягом терміну навчання в університеті.

Тягай І.М. звернула увагу студентів, що повнота оволодіння студентами загальними і фаховими компетентностями, а також програмні результати навчання напряму залежать від відношення студентів до відвідування занять, виконання обов’язкових аудиторних і домашніх завдань, самостійної роботи і, особливо, практик.

 

 

Демонструючи ОПП на екрані, Краснобокий Ю.М. у своєму виступі охарактеризував загальний зміст, наповнення навчального і робочого планів обов’язковими і вибірковими компонентами. Звернув увагу, що ОПП знаходиться у вільному доступі на сайтах факультету і університету, і тому варто кожному студенту детально з нею ознайомитися та вносити конструктивні пропозиції щодо її поліпшення.

 

 

Ткаченко І.А, перегортаючи на екрані ОПП, проаналізував конкретний зміст і значення кожної складової програми.

Декарчук М.В. у своєму виступі звернула увагу студентів на перелік посад, на які вони можуть претендувати в результаті повного освоєння ОПП, та додаткові вимоги, якими необхідно володіти щодо кожної з них.

 

 

Присутні на зустрічі викладачі дали відповіді на численні запитання студентів щодо їхньої освітньо-професійної програми.

Ви тут: Головна Новини та події ЗУСТРІЧ З ГАРАНТОМ ОПП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ДОЦ. КРАСНОБОКИМ Ю.М.