Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПРО ЖИТТЄВИЙ ШЛЯХ, ПРОФЕСІЙНУ ТА НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ МИХАЙЛА МАРТИНЮКА ВИСВІТЛЕНО У ВИДАННІ "ЗОЛОТИЙ ФОНД НАЦІЇ. НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ПОТЕНЦІАЛ УКРАЇНИ"

   

 

    Життєвий шлях, професійна та наукова діяльність відомого українського фахівця у галузі методики навчання фізики, астрономії, природничих наук, академіка Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук,  професора, завідувача кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Заслуженого працівника освіти України Михайла Мартинюка висвітлено у енциклопедичному виданні «Золотий фонд нації. Науково-освітній потенціал України» (2020 р.), з врученням відповідного сертифіката, завізованого Президентом Національної академії наук України Борисом Патоном.

    Шановний Михайло Тадейович сердечно вітаємо та щиро бажаємо ще на довгі роки міцного здоров’я, оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого і нових здобутків на педагогічних та наукових теренах. Нехай Ваша енергія, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі слугують на благо нашого університету та України!

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПРО ЖИТТЄВИЙ ШЛЯХ, ПРОФЕСІЙНУ ТА НАУКОВУ ДІЯЛЬНІСТЬ МИХАЙЛА МАРТИНЮКА ВИСВІТЛЕНО У ВИДАННІ "ЗОЛОТИЙ ФОНД НАЦІЇ. НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ПОТЕНЦІАЛ УКРАЇНИ"