Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН

    З метою покращення підготовки студентів до захисту магістерських робіт та на виконання Положення про випускні кваліфікаційні роботи УДПУ імені Павла Тичини  на кафедрі фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук відбувся попередній захист кваліфікаційних (магістерських) робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання освітніх програм Середня освіта  (Фізика) і Середня освіта (Природничі науки) в режимі онлайн за допомогою платформ Google Meet та Zoom.

   

 

    На засіданні у форматі відео конференції були присутні декан факультету фізики, математики та інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Махомета, заступник декана з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Тягай та науково-педагогічні працівники кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук.

    Студентами були представлені результати досліджень які виконувались протягом всього терміну навчання під керівництвом досвідчених науковців. Під час доповідей студенти висвітлили актуальні проблеми педагогічної науки, запропонували методичні розробки інноваційних технологій навчання, подали своє бачення шляхів покращення освітнього процесу у закладах освіти.  Загалом магістранти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання.

    Члени комісії відмітили високий рівень продемонстрованих робіт,  наукову і практичну цінність отриманих результатів. Крім того, звернути увагу здобувачів вищої освіти на регламент виступу та ознайомили їх з порядком проведення захисту магістерських робіт в дистанційному режимі.

    Вітаємо здобувачів освітнього ступеня «магістр» кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук з успішним проходженням першого етапу захисту випускних кваліфікаційних робіт та бажаємо успіху під час державної атестації!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН