Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН

   12 квітня 2020 року відбулась підсумкова онлайн-нарада із завершення курсів підвищення кваліфікації учителів фізики. На початку наради з вітальним словом до учасників звернулась декан факультету, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Тетяна Махомета.

    Протягом 6 – 10 квітня 2020 року вчителі фізики загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеня та ліцеїв міста Умані, а також освітніх закладів районних рад Черкаської і Кіровоградської областей були слухачами курсів підвищення кваліфікації в режимі дистанційного навчання на основі Google Classroom. Лекційні і практичні заняття в Classroom проводив професор кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук Сергій Терещук. За результатами навчання кожен учасник онлайн-курсів розробив творчий проект (STEM-освіта, технології розвитку критичного мислення, мобільне навчання) та виконав підсумковий тест. Під час онлайн-наради були оголошені найкращі творчі проекти учителів та результати тестування.тики та методики навчання математики Тетяна Махомета.

     Для проведення онлайн-заходу використовувався хмарний сервіс Google Meet. Нарада була доступна в режимі трансляції в мережі Інтернет.

    Дякуємо слухачам курсів за їх активність та творчий підхід до реалізації поставлених завдань! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН