Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

САМООСВІТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

    Самоосвіта – безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення професійної компетентності викладача і є необхідною умовою його професійної діяльності. Модель сучасного педагога передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатися, бути у постійному творчому пошуку.

 

   

    Саме тому, молоді викладачі кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук за останні кілька тижнів пройшли онлайн-курси та отримали сертифікати про успішне  їх завершення.

    Найбільш популярною серед викладачів кафедри виявилася платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus». Її використовували: Юлія Решітник пройшовши курс «Критичне мислення для освітян», Сергій Декарчук – «Медіаграмотність для освітян» та Олександр Підгорний – «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти»).

    На платформі Спільноти навчання та викладання «Вище» успішно опанувала курс «Ефективні презентації» Катерина Ільніцька.

    Володимир Миколайко був учасником дистанційного вебінару «Як налагодити ефективне онлайн-навчання та покращити комунікацію з учнями в умовах карантину», організатором якого є освітній проєкт «На Урок».

    Знання та досвід, які були отримані в результаті проходження онлайн-курсів та вебінару, знадобляться при викладанні навчальних дисциплін, в науковій діяльності та у виховній роботі молодих викладачів, як кураторів академічних груп.  

    Працюючи та навчаючись дистанційно – дбаємо про життя і здоров’я кожного з нас! Залишаймося дома! Будьмо соціально відповідальними!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події САМООСВІТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК ПІД ЧАС КАРАНТИНУ