Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ПРЕЗЕНТАЦІЯ І КУРСУ!

   5 листопада відбулась щорічна найочікуваніша подія – презентація першокурсників! Показ талантів -  задача з не простих. Адже потрібно не  просто виступити, а запам’ятатися старшим курсам, викладачам і своїм одногрупникам, як герой екранів, кінозірка, віртуоз гумористичного жанру, співак, танцюрист і просто красень в одному обличчі. Завдання не з легких, але воно того варте. Незабутні емоції та море позитиву гарантовані: тебе зустрічають оплесками всі присутні в залі, посміхається декан, зі сльозами на очах радіє куратор і серце його розривається від гордості за своїх студентів. Загалом, атмосфера ще та! Вся надія на побратимів, твоїх одногрупників та наставників-старшокурсників, які допоможуть вистояти там, в центрі уваги публіки.

 

 

 

 Всі учасники заходу були неперевершеними! Під керівництвом наставників-старшокурсників Роксолани Мельник, Марини Строкової та куратора – Юлії Решітник до презентації готувалась група спеціальностей «Природничі науки» і «Фізика». В день виступу, студенти запалили зал авторськими віршами, веселою піснею, гумористичною сценкою та запальним танцем. На завершення представили креативне відео. За 2 місяці навчання першокурсники неймовірно полюбили свій факультет, чудово влились в колектив і свою повагу та любов висвітлювали в надзвичайно гарних авторських піснях та віршах. Не менш яскраво показали свої виступи студенти спеціальностей «Інформатика» та «Математика».

   Привітала з успішним дебютом першокурсників декан факультету Тетяна Махомета, побажавши студентам подальших успіхів в усіх починаннях, ентузіазму, творчості та гарних здобутків! І від професорсько-викладацького складу факультету студентів чекав головний сюрприз – сертифікат на безкоштовний перегляд кінофільму для всіх першокурсників, їх наставників, кураторів та організаторів свята! 

   Дорогі першокурсники, професорсько-викладацький склад кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання бажає вам творчих успіхів та натхнення! Залишайтеся такими ж активними, відповідальними та яскравими!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ПРЕЗЕНТАЦІЯ І КУРСУ!