Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ФІЗИКИ І АСТРОНОМІЇ ТА МЕТОДИКИ ЇХ ВИКЛАДАННЯ ВІТАЄ ПЕРШОКУРСНИКІВ В РЯДАХ СТУДЕНТІВ

Любі наші першокурсники!

  Кафедра фізики і астрономії та методики їх викладання щиро вітає Вас зі вступом до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

 

 

  Наш університет посідає особливе місце серед педагогічних університетів та пропонує високий рівень навчання для своїх студентів. Саме наш університет відповідно до інноваційного змісту навчання надасть Вам можливість вчитися у високопрофесійних фахівців, вивчати фізику та природничі науки на сучасному технічному обладнанні, опановувати теоретичні знання і практичні навички.

  Перед вами відкрилися двері в світ науки і творчості. Тільки від вас залежить, який шлях ви оберете і чого досягнете в житті. Головне - ставити високі цілі і прагнути до них. А ми в свою чергу будемо допомагати Вам в цьому.

  Бажаємо Вам, щоб роки, які Ви проведете в стінах нашого університету були наповнені яскравими подіями студентського життя, а отримані знання, вміння і навички дозволили зайняти гідне місце в житті, стати професіоналом своєї справи!

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ФІЗИКИ І АСТРОНОМІЇ ТА МЕТОДИКИ ЇХ ВИКЛАДАННЯ ВІТАЄ ПЕРШОКУРСНИКІВ В РЯДАХ СТУДЕНТІВ