Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗАРПОШУЄМО НА НАВЧАННЯ. СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 014.08 СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ФІЗИКА

  Чи Ви коли-небудь замислювалися над тим, з чого починалося створення сучасних високотехнологічних приладів та пристроїв, якими ми звикли користуватися кожен день? Як виникли комп’ютери, автомобілі, засоби комунікації та передачі інформації та багато чого іншого?

 

 

  Все починалося з фундаментальних та прикладних фізичних досліджень, які і стали базою для подальшої розробки технологій. Те, що фізика вже давно проникла у виробництво, техніку, медицину, побут та індустрію розваг, зайвий раз підтверджує – знання фізики можуть знадобитися кожній людині, особливо майбутнім інженерам, науковцям, хімікам, військовим, біологам і лікарям.

  Якщо Ви прагнете стати частиною загадкового світу фізичної науки, який більшість вважає чимось захмарним та недосяжним, тоді спеціальність «Фізика» саме для Вас! Крім основ фізики та математики, на нашому факультеті, Ви одержите глибокі знання з інформатики та мов програмування, які допоможуть Вам реалізувати себе в усіх галузях науки та техніки.

Більш детальну інформацію про факультет фізики, математики та інформатики та інші спеціальності Ви можете знайти на сайті: https://fmf.udpu.edu.ua.

  Подати документи на вступ можна щодня з 800 до 1700 години за адресою: м. Умань, вулиця Садова 28 (новий корпус), аудиторія №101. Саме зараз, вступна кампанія, що розпочалася 10 липня, набирає обертів. Робота приймальної комісії в самому розпалі: триває прийом документів від абітурієнтів. Розібратися з усіма особливостями вступної кампанії допомагають секретарі приймальної комісії факультету.

Графік роботи приймальної комісії:

  • Понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00
  • Субота - з 8.00 до 16.00
  • Неділя - з 8.00 до 12.00

 

Тож, шановні вступники, ми чекаємо на Вас!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ЗАРПОШУЄМО НА НАВЧАННЯ. СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 014.08 СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ФІЗИКА