Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ІНТЕРАКТИВНА ГРА «УКРАЇНА МУЗЕЙНА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ І КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ТА СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ПРИРОДНИЧІ НАУКИ)

Майбутній вчитель повинен бути різнобічною особистістю, у тому числі знавцем історії своєї Держави.

Кураторами першого курсу спеціальностей Середня освіта (Фізика) і Середня освіта (Природничі науки) Юлією РЕШІТНИК, Мариною ДЕКАРЧУК та Інною КИФОРУК було проведено інтерактивну гру «Україна музейна».

 

 

 

Музеї – духовні скарбниці, що зберігають безцінні пам’ятки історії, культури та мистецтв, служать суспільству та його розвиткові. Змагання відбулося у декілька етапів, під час яких командам поставили запитання про історичні факти і події, які відбулись в Україні в різні історичні періоди. Учасники продемонстрували загальну ерудицію, логіку, миттєву концентрацію думок, інтуїцію та вміння працювати в команді. Пошуки відповідей на цікаві питання дали можливість проявити і випробувати власний інтелект, увагу, зосередженість в цілому. Крім того, учасники гри поповнили свою скарбничку знань про існуючі музеї України. Маємо надію що в найближчому майбутньому ми будемо мати можливість відвідати їх експозиції.

 

Бажаємо, яскравого студентського життя і незабутніх днів в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини!

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ІНТЕРАКТИВНА ГРА «УКРАЇНА МУЗЕЙНА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ І КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ТА СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ПРИРОДНИЧІ НАУКИ)