Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІІ КУРСУ ОС «МАГІСТР» ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

5 вересня 2022 року відбулася настановча конференція з виробничої (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу ОС «Магістр» заочної форми навчання, які навчаються за освітньою програмою Середня освіта (Природничі науки).

Конференцію відкрила декан факультету Тетяна Махомета, яка привітала студентів із початком навчального року та ознайомила із метою та завданнями практики.

Ряд порад, настанов та побажань студенти почули від керівника практики Марини Декарчук, а також одержали відповіді на поставлені питання.

Керівником практики були визначені особливості та окреслені конкретні завдання даного виду практики, надані вимоги до оформлення звітної документації, оголошені критерії оцінювання.

Бажаємо нашим студентам-практикантам міцного здоров’я та впевненості у правильному виборі професії!

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІІ КУРСУ ОС «МАГІСТР» ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ