Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ДЕНЬ ЗНАНЬ У СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ

15 вересня 2022 року відбувся День Знань у студентів-першокурсників факультету фізики, математики та інформатики.

Вітальні слова звучали від ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України БЕЗЛЮДНОГО Олександра Івановича.

З вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулася декан факультету, доцент Тетяна МАХОМЕТА«Ми щиро вітаємо Вас на урочистостях з нагоди дня Знань! Відсьогодні ви – повноправні члени нашої великої і дружної фізматівської родини. На вас чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого ви досягнете в майбутньому. Перед вами відкриваються нові обрії, нові можливості, здобуття майбутньої професії, яка супроводжуватиме Вас усе життя. Шановні студенти, ви обрали дуже престижний, але водночас і дуже відповідальний фах! Адже саме ви будете у майбутньому навчати та виховувати підростаюче покоління гідної, непереможної, процвітаючої  української нації».

Наш університет завжди славився не лише наданням якісних освітніх послуг, а й науковими здобутками науково-педагогічних працівників та  студентів. Зокрема, факультет фізики, математики та інформатики  виховав цілу плеяду видатних випускників. Серед яких – директори закладів загальної середньої освіти, очільники ОТГ, успішні бізнесмени, громадські діячі та просто хороші люди.

До вітального слова долучилася випускниця факультету, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики,  проректор з наукової роботи Уманського державного  педагогічного університету імені Павла Тичини Тетяна ГОДОВАНЮК. Тетяна Леонідівна розповіла історію розвитку та становлення університету та факультету зокрема.

Заступник декана з навчальної роботи, доцент Ірина ТЯГАЙ охарактеризувала напрями наукової діяльності, студентське наукове товариство (СНТ) та запросила першокурсників активно долучатися до всіх видів діяльності на факультеті.

Інна КРИВОРУЧКО, заступник декана з виховної роботи ознайомила здобувачів з роботою студентського самоврядування, яке охоплює різноманітні сфери роботи: заходи по підвищенню якості навчання, культури поведінки, по фізичному загартуванню, соціальному захисту, дотриманню навчальної дисципліни, покращенню побуту, відпочинку, дозвілля студентів.

Також звучали вітання для першокурсників від віце-студдекана Юлії ЗІНЧЕНКО, яка побажала студентам невичерпної енергії та творчих здобутків, незабутніх безсонних ночей за домашнім завданням, вірних друзів, корисного досвіду, щоб кожен зміг реалізувати свій потенціал в УДПУ імені Павла Тичини.

Зустріч відбулася інформативною, позитивною та в невимушеній обстановці.

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ДЕНЬ ЗНАНЬ У СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ