Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ВІДБУЛОСЯ МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ «ФАНДРЕЙЗИНГ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЄКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД»

З 11 вересня до 17 жовтня 2021 року доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук, канд. фіз.-мат. наук Юлія Решітник взяла активну участь в міжнародному стажуванні для педагогічних та науково-педагогічних працівників на тему: «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід».

Стажування дало змогу ознайомитись з категорійним апаратом фандрейзингової діяльності та проєктного менеджменту, сучасними підходами, методами та основними інструментами проєктного менеджменту та отримати практичний досвід у заповненні аплікаційної форми і написання проєктів. Протягом 180 годин навчання виконано всі завдання, передбачені програмою, підготовлено та представлено власний освітній проєкт.

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ВІДБУЛОСЯ МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ «ФАНДРЕЙЗИНГ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЄКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД»