Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ОГОЛОШЕННЯ! ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО- ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ФІЗИЧНІ ЗНАННЯ ЯК ОСНОВА ІНТЕГРАЦІЇ ЗМІСТУ ШКІЛЬНОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ»

 

Для участі у конференції необхідно:

  1. Заповнити анкету-заявку (за посиланням: https://forms.gle/gg23jJU2hoRM7pJMA).
  2. Підготувати тези доповідей (до 3 сторінок) та надіслати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши тему повідомлення: Матеріали конференції.
  3. Після підтвердження прийняття тез доповіді необхідно сплатити організаційний внесок та надіслати копію квитанції про сплату на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Організаційний внесок

Оплата організаційного внеску здійснюється за одну публікацію на розрахунковий рахунок UA40 820172 0313 26100 120100 4420, код ЄДРПОУ 02125639 (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини) з приміткою «за участь у конференції СФЗ-ОІЗШПО, прізвище, ім’я, по батькові учасника». Оплату оргвнеску необхідно здійснювати як платіж за реквізитами.

 

Ви тут: Головна Новини та події ОГОЛОШЕННЯ! ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО- ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ ФІЗИЧНІ ЗНАННЯ ЯК ОСНОВА ІНТЕГРАЦІЇ ЗМІСТУ ШКІЛЬНОЇ ПРИРОДНИЧОЇ ОСВІТИ»