Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТУРКМЕНІСТАНУ НА ФФМІ

27 вересня 2021 року на факультеті фізики, математики та інформатики у змішаному форматі відбулось традиційне святкування Дня незалежності Туркменістану.

 

 

 

 

 

За підтримки директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Катерини Ільніцької, заступником декана по роботі з іноземними студентами Віталієм Дубовиком та заступником декана по виховній роботі Інною Криворучко було організовано святкування з нагоди 30-ї річниці Незалежності Туркменістану.

Від імені ректорату гостей свята привітав проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко та побажав представникам студентів з Туркменістану процвітання їх рідній країні, успіхів, досягнення цілей, сил та наснаги до нових звершень. До привітань долучилась завідувач відділу по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська, висловивши побажання миру, добра та злагоди туркменським студентам та їхнім родинам.

В ході проведення заходу із презентацією під назвою «Моя країна» виступила студентка 4 курсу Шірін Сапарова, ознайомивши присутніх з історією, культурою та цікавими фактами про республіку Туркменістан.

 

 

 

У подарунок для студентів з Туркменістану прозвучала пісня «Я бажаю» у виконанні студентки 2 курсу Марини Нечипоренко.

 

 

Від усього студентства університету прозвучали щирі привітання та побажання успішного та щасливого майбутнього на адресу представників з Туркменістану, а саме святкування об’єднало студентів двох країн у дружню спільноту.

Ви тут: Головна Новини та події СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТУРКМЕНІСТАНУ НА ФФМІ