Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

НАУКОВИЙ ГУРТОК «ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ РОБОТОТЕХНІКИ НА УРОКАХ ФІЗИКИ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ»

Про те, що робототехніка має бути в школі у якості шкільного предмету ні в кого вже не викликає сумнівів. Більше того, чимало шкіл знаходять можливості впроваджувати робототехніку в якості регулярних уроків та інтегрувати її в дисципліни природничого циклу.

16 вересня на кафедрі фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук для студентів було презентовано програму роботи наукового гуртка «Впровадження елементів робототехніки на уроках фізики загальноосвітньої школи» (керівники:  канд. пед. наук, доцент Марина Декарчук та старший викладач кафедри Сергій Декарчук)

 

 

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти дізналися про мету та основні завдання гуртка, зокрема як можна з легкістю вивчати прості механізми, проводити різноманітні фізичні експерименти, вивчати відновлювальні джерела енергії тощо.

 

 

 

Запрошуємо всіх бажаючих здобувачів вищої освіти долучитися до роботи у науковому гуртку! Для запису звертайтеся на кафедру фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук.

Ви тут: Головна Новини та події НАУКОВИЙ ГУРТОК «ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ РОБОТОТЕХНІКИ НА УРОКАХ ФІЗИКИ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ»