Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ

13 вересня 2021 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми Середня освіта (Фізика. Інформатика) Сергія Терещука, д.п.н., професора кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук зі здобувачами вищої освіти спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика) бакалаврського рівня вищої освіти. Зустріч відбулася у змішаному режимі - частина студентів брали участь дистанційно за допомогою Google Meet, а інша частина - в очному режимі на базі факультету фізики математики.

Здобувачі вищої освіти отримали вичерпну інформацію про освітню програму та основні її компоненти. Гарант детально розповів про основні принципи побудови освітньої програми та пояснив у чому полягає її системність, наступність, інноваційність, модульність тощо. Студентам було продемонстровано, як ознайомитись із текстом освітньої програми та отримати її із сайту кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук. Також учасники зустрічі отримали роз'яснення щодо змісту нових для них понять - “стейкхолдери”, “силабуси” та ін. Гарант акцентував увагу студентів, що вони можуть активно долучатися до навчального процесу та модернізації змісту освітньої програми.

Загалом, зустріч відбулася в дружній атмосфері співпраці та взаєморозуміння. Усі учасники зустрічі: і присутні безпосередньо з гарантом, і присутні дистанційно, мали змогу поставити запитання Сергію Івановичу та отримати вичерпні відповіді.

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ФІЗИКА) ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ