Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДВОХ УНІВЕРСИТЕТІВ

18 березня 2021 року згідно угоди про співпрацю між Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини відбулась лекція для студентів двох університетів лекційне заняття у онлайн-форматі (платформа Zoom) на тему: «Загальні властивості металів». Лектор, Володимир Хоменчук, кандидат біологічних наук, доцент кафедри хімії та методики її навчання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

До цієї лекції, із задоволенням, доєдналися студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, які навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта (Природничі науки), 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014.06 Середня освіта (Хімія).

Лектор надзвичайно цікаво та змістовно описав загальні властивості металів, використовуючи дидактичний супровід у вигляді презентації. По завершенню лекції, як зазначили здобувачі вищої освіти, її мета була досягнута, завдання виконані, а заняття було цікавим та змістовним.

І насамкінець хочемо ще подякувати Володимиру Хоменчуку, за його захоплення своєю справою і на продовження плідної співпраці!

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДВОХ УНІВЕРСИТЕТІВ