Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

СПІВПРАЦЯ З ТЕРНОПІЛЬСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ПЕДАГОГІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ГНАТЮКА

16 березня 2021 року згідно угоди про співпрацю між Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини відбулась лекція для студентів двох університетів – здобувачів вищої освіти за спеціальностями 014.15 Середня освіта (Природничі науки), 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014.06 Середня освіта (Хімія). Лекційне заняття у онлайн-форматі (платформа Zoom) на тему: «Загальні принципи регуляції росту та морфогенезу рослин», яке було проведене на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка зацікаволо студентів ОС «бакалавр» і «ОС «магістр». Лекцію проводила доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри ботаніки та зоології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Світлана Пида.

Це була не просто лекція, а справжня творча інтерактивна зустріч, яка нікого не залишила байдужим. Студентів зацікавило зміст і форма подачі навчального матеріалу. В свою чергу студенти відмітили актуальність та сучасність змісту лекції, систематичність та логічну послідовність подачі матеріалу. Студенти із зацікавленістю слухали лектора та наприкінці жваво обговорювали питання запропоновані лектором.

Дякуємо пані Світлані Пиді за змістовну і надзвичайно цікаву лекцію.

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події СПІВПРАЦЯ З ТЕРНОПІЛЬСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ ПЕДАГОГІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ІМЕНІ ВОЛОДИМИРА ГНАТЮКА