Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

  Дистанційне навчання – сучасна перспективна форма надання освітніх послуг, яка успішно діє в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Університет працює на базі сервісу Moodle. Це безкоштовна і відкрита система управління навчанням, яка може поєднувати у собі комунікацію між викладачами та студентами. Надає безліч можливостей, серед яких: виконання завдань, завантаження файлів, обмін повідомленнями, оцінювання та календар подій. Якісно створені дистанційні курси спрощують засвоєння відповідних дисциплін та забезпечують індивідуальний характер навчання.

  Навчальний процес під час карантину триває. Зокрема дисципліну «Електродинаміка», яка викладається для спеціальності 014.08 Середня світа (Фізика) вивчають дистанційно 25 студентів. Розроблений електронний курс з цієї дисципліни постійно модернізується і використовується в освітньому процесі. З переходом на повне дистанційне навчання активність студентів збільшилась. Доцент кафедри фізики та інтегративних технологій навчання природничих наук, кандидат фізико-математичних наук Юлія Решітник веде постійний діалог зі студентами через форум електронного курсу та електронну пошту. 

 

 

 

 

  Після кожного заняття студенти відправляють на перевірку виконані індивідуальні домашні завдання з дисципліни, що свідчить про те, що навчальний матеріал можна успішно засвоювати і в дистанційному режимі.

 

 

Ви тут: Головна Новини та події ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КАРАНТИНУ