Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

Результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізика»

  20 лютого 2020 року на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізика». Сім студентів факультету виборювали право стати кращими знавцями фізичної науки.

 

 

 

 

Про умови участі в Олімпіаді та тематику олімпіадних завдань учасникам розповіла кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Юлія Решітник. Вона наголосила, що участь в олімпіаді дає унікальну можливість продемонструвати вміння творчо застосовувати отримані теоретичні знання для вирішення конкретних практичних задач, проявити ініціативу у виборі оптимальних шляхів і методів розв’язання; побажала гарного настрою, успіхів у виконанні завдань та впевненості в собі.  

  В олімпіаді взяли участь: чотири студенти спеціальності 014.08 Середня освіта (Фізика) та три – спеціальності 014.15 Середня освіта (Природничі науки).

  Журі визначило кращих учасників за результатами розв’язків трьох задач з різних розділів фізики. Отож, переможцями І етапу Олімпіади стали:

  І місце– Денисюк Катерина (студентка 3 курсу);

  ІІ місце– Левчук Микола (студент 2 курсу);

  ІІІ місце– Максюта Дмитро (студент 3 курсу).

  На них чекає II етап Всеукраїнських студентських олімпіад з дисципліни «Фізика» та спеціальності «Фізика».

  Колектив кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання щиро вітає переможців, бажає подальших наукових здобутків, натхнення та найкращих результатів у ІІ етапі Олімпіади!

 

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фізика»