Кафедра фізики та астрономії і методики їх виладання

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ФІЗИКИ ТА ІНТЕГРАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати НВЦ "Планетарій"

  Колектив кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання радий зустрічати усіх відвідувачів Навчально-виховного центру «Планетарій». Ми відкриємо для Вас таємниці зіркового неба, зануримо у дивовижний зорепад, помандруємо по віддалених куточках нашої Галактики…

 

 

  У нас в репертуарі більше 5 програм для дітей та дорослих. Дошкільнята здійснюють політ на космічному кораблі, учні основної школи формують уявлення про сучасну наукову картину світу, старшокласники вивчають детально зоряне небо, будову та структуру нашої Галактики, розглядають можливі сценарії еволюції Всесвіту з врахуванням ефекту демонстрації червоного зміщення галактик. Астрономічні екскурсії не залишать байдужими дорослих та дітей. Такі екскурсії є відмінним доповненням шкільного курсу астрономії, тому особливо корисні учням.
  Тож ми щиро запрошує до співпраці вчителів і методистів дисциплін природничого циклу, учнів закладів загальної середньої освіти, гуртків природничої спрямованості, станцій юних техніків, учасників МАН м. Умані, центрального регіону та всієї України, які небайдужі до проблем вивчення природничих дисциплін, цікавляться проблемами розвитку сучасної науки, бажають проводити наукові дослідження, розробляти та впроваджувати різні методики навчання природничих дисциплін засобами НВЦ «Планетарій» та мріють стати професіоналами своєї справи. Наші спільні зусилля (науково-педагогічних колективів, вчителів, студентів та учнів) сприятимуть європейському розвитку освіти України, а подальша співпраця буде взаємно необхідною, цікавою і корисною для підростаючого покоління українського народу.
  Чекаємо на Вас за адресою м. Умань, вул. Садова 2, УДПУ імені Павла Тичини, корпус №2, факультет фізики, математики та інформатики, аудиторія 218.

 

 

 

 

 

Ви тут: Головна Новини та події Запрошуємо всіх бажаючих відвідати НВЦ "Планетарій"